Postaukset

Emergency, emergency!

paranepian

Titta on jo jonkin aikaa kärsinyt satunnaisista sydämentykytyksistä ja rintakivuista ja tänään se kaikki eskaloitu sairaalareissuun asti. Homma meni jotakuinkin näin:

Tulin kotiin töistä vähän ennen viittä ja Titta oli jo sillon melko huonona kotona. Aateltiin aluks että se on varmaan sitä ihan samaa mikä jatkunut nyt about kaks kuukautta putkeen ja mennyt yleensä aina parissa tunnissa ohi. Kyselin Titalta heti että pitääkö lähteä käymään ensiavussa, mutta Titta oli sitä mieltä että ei jaksa lähteä sinne taas turhaan tutkittavaksi. Mä lähin käymään koiran kanssa pikasella lenkillä ja kun tulin takasin noin tunnin päästä niin Titan vointi olikin huonontunut aika reippaasti. Menin ihan paniikkiin kun Titta ei oikeestaan voinut enää edes nousta seisomaan ja soitin heti ambulanssin. Lanssi tuli noin vartin päästä ja päätti että siirto sairaalaan tehdään heti.

Kauhee määrä tutkimuksia takana ja mitään syytä ei vieläkään löydetty. Titta joutu jäämään tarkkailtavaksi sairaalaan ja mä palasin koissun luo yksinäni. Aivan karsee fiilis kun ei tiedä mikä Tittaa vaivaa enkä saa koko hommaa pois mielestä. Lääkäri sano että ei olis mitään hätää mutta eihän tollanen asia nyt ihan tosta noin vaan poistu mielestä. Toivottavasti Titta pääsee nopeesti kotiin!

Roosa

Vastaa