Postaukset

Hyvinvointiranneke – mikä hel****i se on?

Lehtitarjoukset ja tilaajalahjat syynissä

Selailtiinpa tuossa taannoin nettiä ja etsittiin lisämotivaatiota laihdutusurakkaan. Törmättiin tuollaiseen vempeleeseen kuin Bluebiit hyvinvointiranneke. Ensireaktio molemmilla oli että mikä helvatan hyvinvointiranneke? Pienellä lisäselvityksellä ilmeni että tuo yhdistyy kännykkään Bluetooth yhteydellä ja laskeskelee käveltyjen askelien määrää ja muodostaa liikkumisesta sitten raportin kännykkään. Vaikutti siis ihan näppärältä laitteelta juurikin motivoimaan lisäliikkumisessa.

Rannekkeen hinta oli paikallisessa elektroniikkaliikkeessä 39€, mutta mieleeni juolahti että olin muistaakseni nähnyt kyseisen laitoksen jonkun liikuntalehden kylkiäisenä aivan vastikään. Päätimme siis selata läpi eri lehtien lehtitarjoukset ja tilaajalahjat, ja sieltähän se löytyi ET:n Terveys lehden kaupanpäällisenä. Itse lehtitarjouskaan ei ollut pöllömpi sillä 32€ hintaan irtosi kuusi numeroa. Yli puolet halvempi siis kuin normaali tilaushinta. ET on vähän vanhemmalle väelle suunnattu lehti, mutta olen tykännyt lehden artikkeleista aiemmin todella paljon. Nuoremmille suunnatuissa lehdissä on usein jos jonkinnäköistä meikkivinkkiä ja parisuhdekyselyä jotka ei minua kiinnosta pätkääkään.

Nyt sitten vain odotellaan, että postikusti polkisi ensimmäisen numeron perille. Useimmiten ensimmäisen numeron saa noin viikon kuluessa tilauksesta. Itse tilaajalahja ilmeisesti toimitetaan erikseen, mutta senkin pitäisi saapua parin viikon kuluessa. Koitan kirjoitella laitteesta sitten lisää kun olen käyttänyt sitä hetken.

-Titta

Vastaa