Postaukset

Joululahjakriisi

joululahjat

Termos!

Tänään tupsahti silmille se fakta että jouluun on enää alle kuukausi! Arvatkaas montako joululahjaa on jo ehditty hankkia? Noh voin kertoa että tasan nolla, zero eli nada. Me ei olla kumpikaan kovin hyviä jonottelemaan missään Stokkan ruuhkissa samalla kun joululaulut raikaa stereoista. Eli voitte varmaan hyvin kuvitella millanen stressi ja paniikki iski molemmille päälle tänään. Noh pikasesti kehitettiin toimiva strategia:

Kaikki joululahjat ostetaan yhteisesti eli yhteisille tutuille ei tartte sitten erikeen molempien hankkia. Hankitaan kaikki joululahjat netistä jollon vältetään ruuhkat ja kassajonot.

Helkkarin toimiva strategia ja sitten tartti enää keksiä ne joululahjat 😀 Rakas Google tyrkkäs naaman eteen Joululahjaideat – verkkopalvelun, tai mikä toi nyt onkaan. Kivasti eri kategorioihin laitettu hyviä ideoita (joskin osa ideoista ehkä vähän laihanpuoleisia omaan makuun). Tuolta siis vaan pläräämään ja shoppailemaan ja kassakone ja luottokortti laulamaan 😀 Vielä onneks ehtii tulla hyvin ennen joulua kaikki paketit niin ei oo hätää senkään suhteen.

Vastaa