Postaukset

Kirpparikierros

f31d2c60e8e75ff172544047b07ab4b7

Käytiin tänään kuukauden perinteisellä kirpparikierroksella. Kierrettiin taas kolme eri kirppistä ja tällä kertaa yritettiin pysyä erossa heräteostoksista ja keskittyä löytämään meille olohuoneeseen uusi sohvapöytä. Noh arvatahan sen saattaa että jo ensimmäisen kirpparin jälkeen pöydästä ei ollut tietoakaan mutta molemmille oli jo tarttunut matkaan pari eri vaatetta 😀 Ollaan sen verran samankokosia että yhdistettiin voimat ja ostettiin muutama mekko joita molemmat voi käyttää kun ei osattu päättää kumpi saa pitää mitäkin. Team power!

Noh toisella kirpparilla osu sitten silmiin jo ihan varteenotettava pöytä ehdokas joka miellytti molempien silmää isosti. Kirpparin paras puolihan on hintaluokka ja tälläkin pöydällä hintaa oli vain 25€ vaikka ihan kunnon tammesta tehty pöytä oli kyseessä. Vähän hampaat irvessä kuitenkin ajateltiin että käydään katsomassa vielä yksi kirppis jos sieltä löytyis vielä joku vähän parempi aarre. No kolmas kirppis oli hukkareissu eikä edes heräteostoksia tarttunut haaviin. Palattiin sitten hakemaan meijän löytämää hienoa pöytää ja kas kummaa eihän sitä enää siellä ollutkaan. Molemmille iski samaan aikaan sellanen hervoton paniikinomanen tila ja pyörittiin siellä niinku Ellun kanat. Just kun epätoivo meinas vallata meijät molemmat niin huomattiin että olihan se pöytä siellä joskin siirtynyt ehkä metrin alkuperäsestä paikastaan. Pitäis ehkä kuitenkin vähän katsoo ennenkun alkaa panikoimaan 😀

Summa summarum rundi oli onnistunut. Saatiin uus älyttömän upee pöytä olkkariin ja selvittiin suht pienillä heräteostoksilla.

4351872292

Tallenna

Vastaa